Отзыв о Ford Focus 2017 года

Авто куплене в салоні, літом 2017-го. Пробіг за 13 місяців: >30 000км.
Декілька разів проходив діагностику ходової на офіційному СТО для цікавості чи все Ок, так як по наших дорогах дещо страшно їздити. Робив діагностику при заміні шин на зимові, назад на літні а також недавно перед довгою поїздкою Україною (~2000км). Результат всіх діагностик - "Все в порядку".
При покупці зразу докупив задній парктронік і захист двигуна.
Останніми днями чув гул з лівої сторони при повороті в ліво та під гору, буду звертатися в СТО.
Кліренс маленький, якби не захист двигуна було б сумно.
Через 5 мес. и 4 дней Павло дописал: 18 місяців: 42 000 км. За останні 3 000км (місто/траса) середній розхід 5.6 л/100км. Поки-що все працює) Пройшов вже 2 планові ТО, на останньому поміняв всі фільтри (не тільки ті, які по регламенту) - думаю так буде краще і їхати і дихати в машині.
Через 30 мес. и 1 дней Павло дописал: Продав авто на 43 000 км бо появилась можливість взяти нову Kuga (на той час нову маю на увазі).
Ех, кліренс. кліренс, всі про то пишуть. то основний аргумент який відлякав остаточно, інакше б також на цьому авто їздив
ОТВЕТИТЬВасиль К, все відносно: якщо стосовно Логана, то так малий (але ж Логана і шатає більше), стосовно інших авто С класса, то у межах середнього. Щойно приїхав з Миколаїва через Возсіятське, позаду їхав колега на Королі 2016р (на бумазі вища) теж не перший раз, трохи відставав, жодного торкання порогами чи захистом в мене не було (тільки шини трохи з вищим профілем). Дорога краще не стала
ОТВЕТИТЬНа мосту через Ингул асфальт так же вертикально стоит или поправили? Там на Прадо брюхом чиркал.